Америка во нов секс скандал: Пијана олимпијка испраќала „жешки” фотографии на…

Забава Свет

Кесиди Кук, 22, која важи за позната американска скокачка во вода е една од последните славни спортистки чии жеши фотографии и компромитирачки материјал се најдоа на социјалните мрежи.

Нејзините фотографии беа објавени насекаде по социјлните мрежи, а во јавноста се појави приказна дека некој го хакирал нејзиниот телефон. Неколку од овие фотографии се наоѓаат и на нејзиниот официјален инстаграм профил и се со експлицитна вербална и визуелна содржина, а на некои од нив Кесиди е во кревет со својот дечко.

Но како и да е, нејзините фотографии можете лесно да ги пронајдете на интернет.

Во продолжение ви препорачуваме да погледнете како изгледаа дел од истите фотографии:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *