Анонимни девојки откриваат шокантни тајни за сексот: Во еден момент, почувствував како…

Забава

Анонимни девојки откриваат шокантни тајни за сексот: Во еден момент, почувствував како…

12 жени искрено и анонимно го откриваат бројот на сексуални партнери кои ги имале…

И додека мажите се тие кои често претеруваат со бројот на партнерки, за да испаднат поголеми фраери, жените го намалуваат тој број. Факт е дека луѓето денес имаат повеќе партнери отколку порано.

Без разлика колку сигурно делуваме во себе и правиме како да не не интересираат деталите кај потенцијалната партнерка или сегашната девојка, голем дел од мажите сакаат да го знаат точниот број на мажи со кој спиела, покажа студијата на новата апликација Lulu.

Преку 50% од мажите и жените некого ќе го сметаат за промискуитетен доколку имал повеќе од 15 сексуални партнери, а изгледа дека бројката проблематична, бидејќи голем дел од жените ќе го сметаат мажот за сексуално неискусен доколку имал помалку од седум партнерки.

Експертите за врска ги советуваат новопечените партнери да го избегнуваат тоа прашање, првенствено бидејќи тоа може да биде извор на несигурност и љубомора во врската, што може негативно да влијае на иднината на вашата врска со потенцијалниот партнер или партнерка.

Околу 40% од жените и мажите би сакале да го знаат точниот податок за бројот на поранешни партнери, но стравуваат дека тоа ќе влијае на нивната врска. Сепак, шансите се поголеми жените први да го постават ова непријатно прашање за разлика од мажите.

Порталот Refinery29 ни носи 12 искрени признанија на анонимните жени за своите сексуални искуства.

26 годишна девојка имала хетеросексуални и хомосексуални искуства, а вкупно имала 36 сексуални партнери.
23 годишна девојка спиела само со двајца мажи.
34 годишна жена досега спиела со 12 мажи.
24 годишна девојка имала искуство со 30 мажи.
27 годишна девојка спиела само со 4 мажи.
29 годишна девојка досега спиела со 47 мажи.
34 годишна жена спиела со 6 мажи.
25 годишна девојка која се уште е девица, односно немала ниту еден сексуален партнер.
26 годишна девојка со хомосексуална ориентација која се впуштила во секс со 20 партнерки.
28 годишна девојка која спиела со пет мажи.
24 годишна девојка досега спиела со седум мажи.
38 годишна жема вели дека досега спиела со осум мажи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *