Вака се крадело: Погледнете како крадец крадел ташни од автомобили на Клинички

Македонија

Вака се крадело: Погледнете како крадец крадел ташни од автомобили на Клинички

Веќе некое време се споменува за кражби од коли кои биле паркирани на паркингот на Клинички, но до ден денес никој немаше информации за што точно се случува.

Но овој пат, кога крадецот се обидел повторно да се впушти во „акција”, бил фатен на лице место, а секако после тоа добил тоа што му следувало. Крадецот наводно бил совладан од страна на обезбедувањето на клиниката.

Тој е обвинет за крадење ташни од автомобилите, а сето тоа го правел на брутален начин, односно со кршење на прозорите од автомобилите.

Погледнете го видеото во продолжение да дознаете за што точно се работи: 

ARAMIJARA FATEN NA DELO ( mashko ke rodi 100 % ) +18 😎 parking Drzavna Bolnica operacija koli

Marjan Tuskaloski 发布于 2018年2月14日

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *