ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО! Срцето буквално ќе му испаднеше од градите откако испил 24 енергетски пијалоци! (ВИДЕО)

Свет

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО! Срцето буквално ќе му испаднеше од градите откако испил 24 енергетски пијалоци! (ВИДЕО)

Страшна видео снимка се појави на социјалните мрежи, каде се гледа последицата од прекумерно пиење на енергетски пијалок.

Момчето на снимката испил 24 енергетски пијалоци. Неговото срце буквално ќе му испаднело од градниот кош.

Еден од членовите на лекарскиот тим кој му пружал помош некако успеал да го сними ова страшно видео.

Видеото не се препорачува за луѓе со слабо срце!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *