Г-дин Греј откри секси тајна за снимањето на новото продолжение на филмот  „50 нијанси“ (ВИДЕО)

Сцена

Г-дин Греј откри секси тајна за снимањето на новото продолжение на филмот  „50 нијанси“ (ВИДЕО)

Третиот дел од трилогијата „50 нијанси“ под називот „ Fifty Shades Freed“ очекувано подигна прашина во јавноста, а Господин Греј, односно глумецот Џејми Дорнан, сега отри тајни од снимањето.

Како што рече, имал проблем со соблекување на гаќите, но партнерката од филмот Дакота Џонсон го научила како тоа да го прави многу побрзо и понежно.

„Мислев дека Дакота ќе ми објасни побрзо од режисерот… Верувам дека постои тој секси начин за соблекување на долниот веш. Постои многу осетлив и сексуален начин да го направите тоа – со палецот нежно повлекуваш во страна… и потоа спушташ надоле… “ по што следеше шарматна смеа од Џејми во разговорот со ТВ водителот Конан Обрајан.

Многу се шпекулираше за тоа дека продуцентите му понудиле многу повеќе пари за да го покаже својот пенис.

„Тоа не се случи, а не би ни го прифатил. Видовт доволно од мојот задник и тоа не ми пречи. Ги видовте и градите на Дакота… Би ги покажал и јас моите доколку ги имам. Но, мислам дека не треба да покажам нешто останато поради тоа што не е клучо за приказната. Не снимавме порно филм, иако голем број луѓе тоа го мислат“ – изјави Дорнан.

Како штокажа, за време на снимањето на секси сцените „таму доле“ носел посебна торбичка за својот „алат“.

„Но тоа не беше мала торбичка, туку прилично голема (смеа ) – се пофали ирецот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *