Деми Роуз го стопи снегот: Погледнете ја манекенката која докажа дека фустан и задник не одат заедно (Фото)

Забава

Деми Роуз го стопи снегот: Погледнете ја манекенката која докажа дека фустан и задник не одат заедно (Фото)

Станува збор за Деми Роуз, манекенка која се има појавено во скоро сите машки списанија благодарение на нејзините неверојатни облини, а како доказ за нејзината атрактивност се славните личности, рапери, пеачи кои и самите не можеа да и оддолеат.

За тие што прв пат слушаат за Роуз, таа е модел кој сака на социјалните мрежи да ги „распалува” нејзините фанови, па често објавува доста провокативни слики во долен веш, а неодамна одлучи да направи мал експеримент, каде што докажа дека голем задник и фустан не се добра комбинација.

Погледнете за што станува збор:

👼🏽

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

@dannydesantos

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Who, me? 👼🏽

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Swimwear by @wolfandwhistle Use the code DEMI20 for 20% off

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *