Е ова е селфи: Погледнете што се случува на карневалот во Рио (Видео)

Забава Свет

Е ова е селфи: Погледнете што се случува на карневалот во Рио (Видео)

Ако се обидете да опишете каква облека носи оваа убавица, тешко ќе ви оди, но затоа пак можете да изброите на раце што се не носи на неа.

Снимката потекнува од минатогодишниот карневал во Рио, каде што оваа латино убавица реши да ги изненади гледачите со еден необичен но многу пространет потег – да направи селфи, кое не беше далеку од провокативно.

Оваа година карневалот повторно се одвива на истото место, а секако очекуваме и пожешки работи, како на пример вакви селфиња со „декоративна” облека која дефинитивно ќе ви го одвлече вниманието. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *