Изнајмила хотелска соба, а потоа јавно ги повикала мажите за секс

Забава

Станува збор за дама чие име не беше откриено од официјалните извори, но потегот кој ги воодушевил мажите и помогнало за кратко време да се најде во центарот на вниманието.

Имено, оваа иста неименувана дама изнајмила хотелска соба и јавно ги повикала мажите за секс, при што многумина од нив брзале да стасаат на рецепција, а подоцна кога сфатила што направила и колкава маса на народ повикала, таа објавила дека само се шегува и замолила да престанат да ја споделуваат нејзината објава.

Хотелот пак повикал полиција но до тогаш таа се одјавила од хотелската соба, а ја пронашле во друг хотел само неколку дена подоцна и ја уапсиле поради проституција и вознемирување на гостите од хотелот, поради што била принудена да плати казна од 57 фунти и да помине 15 дена во затвор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *