Македонски инспектор влегува во ресторан како „шериф”, Погледнете што се случува потоа… (Видео)

Македонија

Македонски инспектор влегува во ресторан како „шериф”, Погледнете што се случува потоа… (Видео)

По објавувањето на сторијата за рекет од страна на одредени инспектори, кои покрај нивните нелегални постапки не се казнети од страна на Инспекцискиот совет, порталот  „А1 он“ објави дека во нивната редакција се јавиле десетина случаи што сакале да сведочат за ова секојдневно малтретирање и изнуда на пари.

Порталот пишуваше за случајот на Владимир Јашевиќ, кој е сопственик на „ВНД компании” односно фирма која се занимава со кетеринг-услуги и која се осмелила да проговори за притисоците кои се вршат врз него.

Иако инспекцискиот совет соопшти дека не пронашол неправилности во работата на наведениот инспектор, видеото кое неодамна сеп ојави во јавноста јасно покажува дека тој сите продукти, месото, лебот, ги фаќа со рацете, без никаква заштита. Потоа се фаќа за својот нос, ушите и косата, и повторно ги фаќа продуктите.

Погледнете што се случива:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *