Многумина го сметаат за рај на земјата, а погледнете каде се наоѓа ова место (Фото)

Забава Свет

Многумина го сметаат за рај на земјата, а погледнете каде се наоѓа ова место (Фото)

Многумина ова место го нарекуваат рај на земјата, а ако некогаш имате прилика да се возите со автомобил низ Тоскана, тогаш ќе ја дознаете причината зошто луѓето го велат ова.

Местото е идиличен крај каков што се поретко може да се најде на земјата како резултат на големите загадувања, густи пасишта и брда кои од далеку изгледаат како да се брануваат. Наликува на немирно зелено „море” и по некоја куќарка овде и онде.

Според описите, на пролет оваа цела област е прекриена со трева и полско цвеќе, додека пак на есен се трансформира во прекрасна сликарска палета. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *