Нов „луд” тренд го тресе светот: Погледнете како вистински се пие (Видео)

Забава

Познатиот американски пролетен распуст во последниве неколку дена ја доживува својата најлуда фаза, а забавите се доказ за истото. Тие се повеќе и повеќе наликуваат на такви забави какви што се прикажани во холивудските филмови, а новиот ритуал на пиење докажуваат дека младите на западот навистина се „креативни”.

Голем број на снимки и видеа од овој нов тренд за брзо време ги преплавија социјалните мрежи, сите од нив објавени под хаштагот #springbreak. 

Имено, новиот тренд е наречен Butt Luge и истиот вклучува пиење алкохол со помош на жешките задници на девојките, кој врши улога слична на „тобоган” и е веќе традиционална дисциплина во опивање за време на вакви забави.

Погледнете за што станува збор: 

Day 1 Spring Break: Booty luge Day 2 Spring Break: Pink Eye #VivaLaSpringBreak

A post shared by Barstool Sports (@barstoolsports) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *