Педофил потплатил бебиситерка за да влезе во собата кај девојчето што го чувала! Маструрбирал пред нејзе а потоа почнал… (ФОТО)

Свет

Педофил потплатил бебиситерка за да влезе во собата кај девојчето што го чувала! Маструрбирал пред нејзе а потоа почнал… (ФОТО)

Бебиситрка од Канзас била потплатена од педофил за да му дозволи да влезе во собата на седумгодишното девојче кое го чувала, за да мастruбира, пишуваат од Метро.

Стефани Ларсен (46) му дозволила на Били Рејмонд (55) да влезе во собата на детето,каде е снимен како мастruбира, ја допира главата на девојчето со пенисот, а се обидел и да и ја соблече пижамата.

Кога девојчето се пожалило на бебиситерката, таа и одговорила дека е во прашање само лош сон.

А кога малечката не поверувала во таа лага, педофилот рекол дека тоа бил нејзиниот брат, инвалид, кој се шетај околу нејзе.

Стефани Ларсен ја признала вината за производство на детска порнографија, известуваат од Канзас Сити Стар.

Пресудата ќе се донесе на 25-ти април. Обвинителството предложува ЛАрсен да биде осдена на казна затвор од 17,5 години.

Педофилот Бил Рејмонд е веќе во затвор, исто така на 17,5 години, поради тоа што признал дека поседува и дека шири детска порнографија.

Во продолжение, погледнете друг случај каде исто така се работи за педофил-доктор, кој е во судот и чека пресуда за „грижата“ кој им ја давал на младите американски гимнастичарки:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *