Погледнете како излегла од дома оваа домаќинка во Скопје (ФОТО)

Забава

Погледнете како излегла од дома оваа домаќинка во Скопје…

Временските услови и студот оваа година не натераа да ги извадиме зимските палта во Април, па оваа скопјанка заборавила да ја отстрани закачалката. Во Скопје дефинитивно можете да забележите секаков вид на мода, од чудни до прекрасни додатоци, па се до смешни несекојдневни ситуации поврзани со нашите домаќинки.

Дали вас некогаш ви се случило вакво нешто?

Во продолжение погледнете ја целосната фотографија:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *