Погледнете како терористите на ИСИС убиваат Американски војници (Вознемирувачко Видео)

Свет

Откако 20 членови на специјалните сили на САД, заедно со 30 нигерски војници западнале во терористичка заседа во оваа африканска земја на 4. ноември минатата година, видеото кое беше објавено на социјалните мрежи од тоа како заврши целата ситуација ги остави луѓето без зборови и во шок.

Милитантите од Исламска држава успеале да убијат четворица Американци, а сега, исто така објавија снимка од борбата од една или повеќе камери поставени на шлемовите на овие војници.

На снимката е покажана очајната и вознемирувачка битка на американските Зелени беретки, кои влегоа во жесток судир со бројниот непријател кој ги дочека во заседа за време на извидничка патрола во близина на селото Тонго Тонго.

Останатото можете да го погледнете во видео содржината во продолжение, но ве предупредуваме, ова не е нешто за луѓето со слабо срце.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *