Познатиот модел гола како од мајка родена го возеше својот џип! Дали вие би испаднале со ваква голотија од дома?!

Сцена

Познатиот модел гола како од мајка родена го возеше својот џип! Дали вие би испаднале со ваква голотија од дома?!

Мајсторот за скандал одново го направи она штонајдобро го знае, да провоцира, но Ана длаи мора баш на овој начин?

Познатиот модел Ан Брага на улиците на Беверли Хилс приреди нов шок.

Седна во својот скапоцен автомобил и приреди сцена за чудење.

Испадна опуштено од автомобилот и БУМ!

На себе носеше само распарани панталони и провидна блуза.

А под блузата само налепници со боите на Американското знаме.

Ана Брага во јавност сака само да се појавува во голо издание. „Облечена“ за нејзе е неприфатлив тренд, поради тоа што е сигурна дека со облека на себе нема да дојде до израз.

Во продолжение погледнете и други нејзини провокативни фотографии:

 

🇺🇸

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Another print 💥💥 People mag Australia 😱

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Have a bootyful week everyone 😜

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Spotted wearing @karmaboutiqueny Enter Code ANABRAGA for free shipping 💥💥

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

I smell like roses 🌹 😇😜

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Fun in the sun☀️

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

#1 newspaper in Portugal💥💥 #worldwidedomination

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

How's ur summer?

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *