Руската ”Ким Кардашијан” е причината поради која нема снег: Погледнете за каква убавица станува збор (Фото)

Свет

Руската ”Ким Кардашијан” е причината поради која нема снег: Погледнете за каква убавица станува збор (Фото)

Шпанските медиуми неодаман ја открија „руската Ким Кардашијан” за кого многумина велат дека е причината поради која нема снег. Станува збор за Анастасија Квитко, модел кој ги распали медиумите а воедно и нејзините следбеници на социјалните мрежи со нејзината изјава за британскиот весник „Сан” околу нејзините облини.

Како што откриваат информациите, Анастасија наводно изјавила: „Јас имам заоблен, но спортски изглед, спортски колкови, спортски листови, па повеќе сум како фитнес модел. Освен тоа имам и бејби фејс без операција“.

Погледнете во продолжение за каква убавица станува збор:

💗shorts by @fashionnova Use my coupon code "ANAKXO"to get 15%

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

How is your Monday going?

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

🌙

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Swimsuit @hello_ac305 💕

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *