Се продаваат кожни водоотпорни чизми со висок квалитет и поволни цени

Спорт

Се продаваат кожни водоотпорни чизми со висок квалитет и поволни цени…

Се продаават водоотпорни чизми со екстра квалитет, погодни за лов, планинарење и останати активности.

Цената на чизмите изнесува 4.500 денари, а истите се испраќаат по карго до вашиот дом.

За повеќе информации и нарачки, јавете се на телефон: 071/393-873.

Погледнете ги фотографиите во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *