5 пози во кревет кои се далеку подобри со перница

Забава

5 пози во кревет кои се далеку подобри со перница

Верувале или не, овој едноставен предмет може да промени многу во вашиот сексуален живот. Многумина од нас сме во потрага за добри сексуални пози, поголемиот дел од времето се враќаме на истите.

Во овој случај тоа е нормално бидејќи не сме експерти за истото, но дефинитивно вреди да се проба да се зачинат односите.

Погледнете во продолжение 5 пози кои лесни ќе ги подобрете со помош на перници_

ВИБРАТОР НА ПЕРНИЦИ

Се што треба да направите е да ставите неколку перници една врз друга, и на нив вибратор. Риквизитот би требало доволно да го стимулира клиторисот, а партнерот треба да помогне со останатата работа.

ДЛАБОКО НА ПЕРНИЦИ

Ова е најпозната поза – само ставате поголем број на перници под вас и во мисионерска поза пенетрацијата ќе биде три пати подлабоко, а воедно и уживањето.

КАУБОЈЦИ НА ПЕРНИЦИ

Овој пат вашиот партнер треба да е долу, а вие на него. Под него треба да има неколку перници, а со тоа тој ќе ужива во погледот.

СТРАНИЧНО УЖИВАЊЕ

Нека вашиот партнер легне во дијагонална положба, а вие легнете до него така што ќе бидете во облик на буквата Т. Ова е добра положба, особено за мажите со мал пенис.

ДЛАБОК „DOGGY”

Поставете многу перници на крајот од креветот, а таму ставете ги и колената така шшто партнерот е зад вас. Во оваа положба, уживањето е обострано, а и поголемо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *