6 месеци после страшната повреда која ја имаше Том Круз при снимање на „Невозможна мисија“ снимен е како сеуште не може да оди! (ВИДЕО)

Свет Сцена

6 месеци после страшната повреда која ја имаше Том Круз при снимање на „Невозможна мисија“ снимен е како сеуште не може да оди! (ВИДЕО)

Том Круз е еден од ретките глумци кои снима опасни сцени без каскадер, но сега една таква сцена го чинеше повреда.

Глумецот минатиот август при снимањето на шестото продолжение од филмот „Невозможна мисија 6“ успеа да го повреди глуждот.

До повредата дошло кога Круз се обидува да скокне помеѓу две згради со помошна сигурноси сајли, но ја промаши ивицата на кровот и се „заби“ во зградата.

Меѓутоа, изгледа дека педесетгодишниот глумец сеуште не е опоравен од оваа повреда, па и понатаму тешко оди.

Многу јасно тоа се гледа на снимката на која тој е фатен во Лондон, за време на снимањето на сцената со Ребека Фергусон.

Погледнете:

 

Погледнете го и официјалниот треилер за најновото продолжение на „Невозможна мисија“:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *