9-те најголеми ПОРНО ТАЈНИ! Онаа под бројот 6 ќе ве запрепасти!

Сцена

9-те најголеми ПОРНО ТАЈНИ! Онаа под бројот 6 ќе ве запрепасти!

Ако сакате порничи, најверојатно ќе ве интересира некои од најголемите тајни на оваа професија.

Некој од нив можеби веќе ги знаете, некои сигурно ќе ве изненадат а многу и ќе ве разочараат.

1. Колку и да тоа звучи шокантно, класичните „домашни“ порничи се се помалку аматерски а се повеќе профи. Да, вие и понатаму имате чуство дека се се случило спонтано, но позади тоа се крие режисерот, сценарио па дури и стан кој е среден стрикно за таа намена.

2. Глумците и глумиците секој две недели идат на задолжително тестирање за полови болести, и статистиката покажува дека меѓу нив пронцентот на заболени од сида е занемарлив.

3. Без разлика што порно сајтовите (оние квалитетните) бараат да платите чланарина, овие интернет страници најмалку пари заработуваат од членовите поради тоа што најголем дел од парите ги заработуваат од спонзорите и од рекламите.

4. Во порно филмовите скоро секој женски оргазам е лажен

5. Машките кои глумат геј во порно филмовите најчесто се хетеросексуалци.

6. Верувале или не, во најголем дел од случаевите прво се снима сцената на свршување, па дури потоа остатоткот од сексот. Ова се прави поради тоа што на овој начин глумците се поопуштени и не се оптеретени со „динамитна завршница“

7. Таблетите против диареа се задолжителни во секое снимање на анален секс

8. Машките мораат да ја задржат ерекцијата и по два часа! Како тоа само они си знаат…

9. Глумците не сакаат кога колешките во текот на сексот им кажуваат „удри ме појако“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *